Onni elää käsityössä.

Taito Itä-Suomi ry:n toiminta on jälleen vilkastumassa poikkeuksellisten aikojen jälkeen. Kenkäverossa avautui juhannukselta Onni elää makrameesta - näyttely, Taito Shopeissa myymälät ovat auki ja järjestämme kesäkursseja!

Tule mukaan käsityökursseille tai käsityökouluun, hakemaan ideoita myymälöistä  tai vaikkapa nauttimaan vaan visuaalisista elämyksistä.

Taito Itä-Suomi ry:n toiminta-ajatuksena on käsityön edistäminen elinkeinona, kulttuurina ja taitona. Yhdistyksen toiminta-alueen on Etelä-Savo ja Varkauden seutu ja se on osa valtakunnallista käsi- ja taideteollisuusjärjestöä. Kenkävero Mikkelissä on yhdistyksen tunnetuin toimipaikka. Lisäksi yhdistyksellä on Taito shoppeja ja käsityökeskuksia yhdeksällä paikkakunnalla.

Taito Itä-Suomen tärkeimmät toimintamuodot ovat käsityötuotteiden myynti, näyttelyiden järjestäminen sekä kurssi- ja koulutustoiminta sekä harrastajille että käsityöyrittäjille.

> Katso kaikki ajankohtaiset uutiset
Verkkokauppa taitoshop.fi
Uusimmat kurssit

Molla Mills Vuolutyöpaja

Molla Millsin vuolutyöpaja järjestetään Mikkelissä keskiviikkona 9.9.2020 klo 17.30.Kurssiin sisältyy virkkuukoukun vuoleminen sekä mahdollisuus aloittaa Mollan suunnitteleman hedelmäpussin virkkaaminen, virkkausohjeen asiakas saa mukaan. Ja toki Molla kertoilee muutenkin omista virkkutöistään. Lue lisää

Uusimmat uutiset
Uusimmat uutiset
Tapahtumat
<

>

Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su

Kenkävero
 

 Facebook
 Instagram