Taito Shop -käsityökurssit 

Haluatko oppia uuden käsityötekniikan tai kerrata jo opittuja taitoja?

Käsityökurssit ovat mitä mainioin tapa oppia taitoja nopeasti ja helposti. Haluamme sinun kokevan tekemisen ja oppimisen iloa, viihdyvän ja rentoutuvan käsitöiden parissa. Kursseilta saat ohjaajilta monia ajankohtaisia ideoita ja vinkkejä sekä mahdollisuuden hankkia materiaalit käsitöihin helposti. Taito käsityökurssit ovat kaikille avoimia ja monipuolisesta tarjonnasta voit valita juuri ne kurssit, jotka sinua kiinnostavat.

”Halusin käsityöihmisenä jotain sellaista tekemistä, jota en vielä osaa ja joka vie ajatukset pois työasioista. Kurssi vastasi toiveisiini täydellisesti.”
-kurssilaisen palaute vanerikorukurssilta

Tule mukaan käsityön ihmeelliseen maailmaan, koska itse tehty on ihanin!

Kursseilla kohtaat toisia käsityön ystäviä ja siksi ne ovat myös hyvä tapa tutustua samanhetkisiin ihmisiin. Tule rohkeasti mukaan niin huo aat, että sinäkin osaat ja onnistut. Mukavassa ja rennossa ilmapiirissä, ammattitaitoisten ohjaajien ohjauksessa, oppiminen on helppoa ja kivaa! Uusia ideoita pulpahtelee tuon tuostakin ja jakamisen ilo, se on paras ilo!

Huippu ohjaaja, selkeä opetus ja hyvät ohjeet. Kiitos!
-kurssilaisen palaute makrameekurssilta

Mikäli haluat haastaa itsesi ja oppia syvemmin, niin silloin suosittelemme Taito käsityökoulua. Aikuisten ryhmässä voit syventää osaamistasi käsityötaitoissa tai oppia aivan jotain uutta.

Etsitkö harrastusta, joka lisää hyvinvointiasi ja antaa sinulle jotain käsin kosketeltavaa?

Rauhallisessa ja tekemiseen keskittyneessä tilassa, moni käsityöharrastaja on kertonut saavuttaneensa FLOW-tilan sen hetken, jolloin arjen kiireet, huolet ja murheet unohtuvat ja asiat saavat uudet mittasuhteet. Lopputuloksena on onnistumisen ilo, tyytyväinen, levännyt ja virkistynyt mieli sekä sellaisenaan arvokas oman käden tuotos. Käsityöt ovat mitä oivallisin tapa irtiottoon arjesta ja sen mukana tuomista paineista.

Päiväkurssi oli erittäin hyvä mahdollisuus osallistua perheelliselle vuorotyöläiselle, kiitos.
-kurssilaisen palaute rottinkikorikurssilta

Kurssimme sopivat niin kokeneelle kuin käsityöharrastusta aloittavalle. Kerromme kurssikuvauksissa, mikäli kurssi vaatii perustaitojen hallintaa.

Taito-klubikortilla osallistut edullisesti usealle kurssille!

Taito-klubikortti on sinulle, joka haluat harrastaa monipuolisesti käsitöitä. Taito-klubikortilla voit osallistua Taito Itä-Suomi ry:n lyhytkursseille kaikissa taitokeskuksissamme ilman ohjaus- tai kurssimaksua, maksat vain materiaaleista. Voit valita klubikortin kestoksi joko puoli vuotta tai vuoden.

Järjestämme myös räätälöityjä kursseja ja työpajoja ryhmille!

Onko sinulla mukava kaveriporukka ja kaipaatte kivaa tekemistä käsitöiden parissa? Räätälöimme ryhmälle toiveiden mukaisia kursseja. Kokoa ryhmä ja pyydä tarjous Taito Shopista.

Tulevat kurssit