Taito Shop Savonlinna

Savonlinnan Taito Shopin löydät Saimaan rannalta, Savonlinnan torilta lähtevän kävelysillan kupeesta, aivan kaupungin keskustasta Puistokadulta kauniista puutalosta. Viehättävässä ja varsin isossa myymälässä on monipuolinen valikoima pienyrittäjien tuotteita, Ebba Masalin opetustaulutuotteita, Savonlinna-tuotteita, Lapuan Kankureiden huopia ja pyyhkeitä, elintarvikkeita lähialueen tuottajilta sekä käsityötarvikkeita harrastajille. Unohtaa ei sovi myöskään alkuperäismerkittyjä D.O.Saimaa herkkuja sekä muita Savonlinnan seudun käsityöläisten ja pienyrittäjien tuotteita.

Saimaan alueen kaunis järvimaisema, tyyneen vedenpintaan heijastuvat jylhät metsät, kallioiden karuus ja pakkashangen kimallus. Näistä on myymälän ylpeys, Saimaa-neulemallisto suomalaisesta lampaanvillasta syntynyt. Saimaa-lanka on lampaista keritty ja langaksi kehrätty Saimaan rannoilla. Saimaa-neulemallisto sisältää ohjelehden, valmiita tarvikepaketteja ohjelehden ohjeista ja Saimaa-langan, joka on suomalaista lampaan karstavillaa. Myös Olavinlinna on saanut oman neulemalliston, johon kuuluvat ohjeet, langat ja valmiit tarvikepaketit.

Tee se itse -tuotevalikoiman muodostaa monipuolinen valikoima käsityömateriaaleja ja valmiita tarvikepaketteja. Meiltä löydät Taito Shopin Olli-villasukkalangat ja Elli-merinovillalangat sekä Lana Grossa -langat, Lankavan materiaalit ja erilaiset työvälineet.

Verkkokauppaamme www.taitoshop.fi on koottu myymäläketjun suosituimmat tuotteet.

Järjestämme myös käsityökursseja ja voit tulla kutomaan kudonnan työpajaan.

Puistokatu 7
57100 Savonlinna

0440 162 226
savonlinna@taitoitasuomi.fi

Avoinna
ma-pe  10-17
la 10-14

Pidennetysti 24.6.-4.8.2024
ma-pe 10-18
la 10-16
su 10-15
 

Tulevat kurssit Savonlinnassa