Kenkävero, Taito Shop Mikkeli

Upea, ainutlaatuinen Kenkäveron pappilamiljöö Mikkelissä on ohittamaton nähtävyys 5-tien varrella, aivan Saimaan rannalla. Suomen suurin ja kaunein pappilan päärakennus huolella hoidetussa ympäristössä on ihastuttava käyntikohde ympäri vuoden. Pappilaravintolassa pääset nauttimaan sydämellä ja taidolla valmistetuista lähiruokaherkuista. Kenkäveron päärakennuksessa sijaitsevassa ravintolassa voit edelleen aistia vanhan ajan tunnelman, samalla uudempiinkin sisustusideoihin tutustuen.

Kenkäveron myymälän tuotteet ovat ihania itselle – lumoavia lahjaksi. Pihapiirin myymälät ovat tunnettuja kauniista esillelaitostaan ja tunnelmastaan, joissa on kiva hypistellä tuotteita. Kenkävero on yksi Suomen suurimpia suomalaisen käsityöosaamisen näyteikkunoita.

Kenkäveron myymälästä löydät monipuolisen valikoiman suomalaista designia, yksilöllisiä vaatteita ja asusteita, paikkakuntatuotteita ja kodin sisustustuotteita sekä tuliaisiksi sopivia D.O. Saimaa -lähiruokaherkkuja. Valikoimissamme on runsaasti Ebba Masalinin kuvittamista opetustauluista tehtyjä tuotteita, Mikkeli aiheisia-tuotteita, Lapuan Kankureiden huovat ja pyyhkeet, mikkeliläisten käsityöläisten tuotteita sekä elintarvikkeita niin omasta leipomosta kuin Mikkelin seudulta. 

Käsityön harrastajan paratiisi!
Tee se itse -tuotevalikoimaan kuuluvat valmiit käsityötarvikepaketit sekä monipuolinen matariaalivalikoima. Valikoimistamme löytyvät Taito Shopin Olli-villasukkalangat ja Elli-merinovillalangat sekä Lana Grossa -langat, Lankavan materiaalit, Pirtin kehräämön lankoja sekä erilaiset työvälineet. Myymälän materiaali- ja tarvikevalikoima inspiroi käsityön tekemiseen!

Järjestämme myös käsityökursseja ja voit tulla kutomaan kudonnan työpajaan, joka on Vuorikadulla.

Verkkokauppaamme www.taitoshop.fi on koottu myymäläketjun suosituimmat tuotteet.

Tutustu lisää Kenkäveroon tästä linkistä!
Tervetuloa Kenkäveroon!

Kenkävero
Pursialankatu 6
50100 Mikkeli
p. 0440 162 234 | 0440 162 230
taitoshop@taitoitasuomi.fi

Myymälä avoinna
ma-pe 10-18, la-su 10-16
Ravintola avoinna
ma-su 10-16
Kesäkuussa Kenkävero palvelee:
ma-pe 10-18, la-su 10-16
Heinäkuussa Kenkävero palvelee:
ma-su 10-18
 

Tulevat kurssit Mikkelissä