Taito Itä-Suomi ry

Taito Itä-Suomi ry:n toiminta-ajatuksena on käsityön edistäminen elinkeinona, kulttuurina ja taitona. Yhdistyksen toiminta-alueena on Etelä- ja Pohjois-Savo ja se on osa valtakunnallista käsi- ja taideteollisuusjärjestöä. Kenkävero Mikkelissä on yhdistyksen tunnetuin toimipaikka. Lisäksi yhdistyksellä on Taito Shoppeja Mikkelissä, Kuopiossa, Savonlinnassa, Pieksämäellä ja Varkaudessa.

Taito Itä-Suomen tärkeimmät toimintamuodot ovat käsityötuotteiden myynti, näyttelyiden järjestäminen ja kurssi- ja koulutustoiminta sekä harrastajille että käsityöyrittäjille.

Yhdistyksen hallinto ja toimisto sijaitsee Mikkelissä, Kenkäveron päärakennuksessa. Osoite: Pursialankatu 6, 50100 Mikkeli.

Taito Itä-Suomi kuuluu valtakunnalliseen Taitoliittoon.

Liity Taito Itä-Suomi ry:n jäseneksi

Yhdistyksellä on n. 1200 henkilöjäsentä. Taito Itä-Suomi ry:n jäsenenä olet tukemassa arvokasta suomalaisen käsityön edistämistyötä. Jäsenille yhdistys tarjoaa erilaisia tarjouksia sekä tiedottaa toiminnasta jäsenkirjeillä. Jäsenmaksu on 20 euroa / vuosi.

Liity jäseneksi

Taito-klubikortilla niin monelle lyhytkurssille kuin haluat

Hanki Taito-klubikortti ja voit osallistua niin monelle lyhytkurssille kuin haluat. Kortin hinta 70 euroa / syys-ja kevät lukukaudet.