TaitoISKU-sisustuskoulu alkaa 12.9. Mikkelissä

Tervetuloa TaitoISKU-sisustuskouluun Mikkeliin oppimaan sisustussuunnittelun alkeita ja harjoittelemaan kädentaitoja mielenkiintoisiin työpajoihin. Sisustuskoulu on tarkoitettu kaikille sisustuksesta kiinnostuneille – naisille ja miehille, nuorille ja ikäihmisille.

Kurssi koostuu kuudesta peräkkäisenä keskiviikkona pidettävästä kurssi-illasta. Ensimmäiset kolme kurssi-iltaa pidetään Isku-huonekaluliikkeen tiloissa Mikkelissä. Sisustussuunnittelijan johdolla tutustutaan sisustussuunnittelun perusteisiin ja tehdään käytännön harjoituksia. Kurssi-iltojen aiheita ovat tila-, sisustus- ja värisuunnittelu. Kolme viimeistä iltaa ovat käytännönläheisiä työpajoja Käsityökeskuksessa. Työpajojen teemat ovat virkattu matto, yksilöllinen valaisin ja valohimmeli. Työpajoissa kurssilaiset pääsevät toteuttamaan omia kädentaitojaan ja soveltamaan sisustussuunnittelun oppeja sekä tekemään mielenkiintoisia ja trendikkäitä sisustustuotteita itselle tai lahjaksi.

   

Työpajassa opetellaan virkattujen mattojen, yksilöllisten valaisimien ja valohimmeleiden tekoa.

Ilmoittautuminen sisustuskouluun on nyt käynnissä!

Kurssille mahtuu vain 15 opiskelijaa, joten paikka kannattaa varata heti!

► ILMOITTAUDU TÄSTÄ!

KURSSIOHJELMA   |  MIKKELI 12.9.-26.9.2016

Päivä Kello Kurssisisältö Paikka
MA 12.9. klo 17-19 Tilasuunnittelu Isku-huonekaluliike
Graanintie 4, Mikkeli
MA 19.9. klo 17-19 Sisustussuunnittelu Isku-huonekaluliike
Graanintie 4, Mikkeli
MA 26.9. klo 17-19 Värisuunnittelu Isku-huonekaluliike
Graanintie 4, Mikkeli
TO 15.9. klo 16.30-19 Makramee seinätekstiili
(tarvikemaksu  30 €)
Taito Shop
Kauppakeskus Akseli, Mikkeli
TI 4.10. klo 16.30-19 Lumme valaisin
(tarvikemaksu n. 30 €)
Taito Shop
Kauppakeskus Akseli, Mikkeli
TO  18.10. klo 16.30-19 Valohimmelit 
(tarvikemaksu alk. 59 €)
Käsityökeskus
Kauppakeskus Akseli, Mikkeli

Pidätämme oikeudet sisältö- ja aikataulumuutoksiin.
 

Kyllä kiitos! Haluan mukaan TaitoISKU-sisustuskurssille

Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja mukaan mahtuu vain 15 ensimmäistä ilmoittautujaa. Lomakkeella antamaasi sähköpostiin saat paluuviestinä lomaketiedot, mutta se ei ole vahvistus kurssipaikasta. Vahvistus kurssipaikasta lähetetään hakuajan päätyttyä kurssilaisille. Kurssimaksusta 90 € lähetetään lasku, joka on oltava maksettuna ennen kurssin alkua. Työpajojen tarvikemaksut maksetaan erikseen työpajan vetäjälle.

Kurssiaika: maanataisin 12.9-26.9.2016 + työpajat vapaa valintainen kurssikalenterista 
Kurssipaikka: Mikkeli (Isku-huonekaluliike ja Taito Shop)
Hinta: 90 €/hlö + työpajojen materiaalit

Ilmoittautuminen TaitoISKU-sisustuskurssille on sitova. Mikäli joudut perumaan kurssipaikan, ilmoitathan siitä välittömästi tai viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua Pia Nummiselle, puhelimitse 0440 162 227 tai sähköpostitse pia.numminen(ät)taitoitasuomi.fi. Mikäli et saavu kurssille etkä ole perunut ilmoittautumista tai peruminen tapahtuu myöhemmin kuin 7 päivää ennen kurssin alkua, veloitetaan ilmoittautujalta koko kurssimaksu.TaitoISKU-sisustuskoulut ovat Taitojärjestön ja paikallisten ISKU-huonekaluliikkeiden yhteistyössä järjestämiä koulutuksia, joissa opetallaan sisustuksen teoriaa ja harjoitellaan erilaisia käden taitoja.