Käsityöllä kerätään varoja Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen

Taitojärjestön kuudes Roosa nauha -neulemallisto on kotimaisten suunnittelijoiden suunnittelema ja mallisto kietoutuu teeman ”Tanssien” ympärille.

Käsityön tekijät osallistuvat mielellään erilaisiin hyväntekeväisyyskampanjoihin, joten neule- sekä virkkausmalleilla ja -langoilla on haluttu tarjota käsityöharrastajille läheinen tapa osallistua kampanjaan. Taitojärjestö on tilannut ohjeita kotimaisilta suunnittelijoilta ja ohjeita julkaistaan syksyn 2018 aikana taito.fi sivuilla. Ohjeiden Roosa nauha -lankaa myyvät Taitoyhdistykset ja Taito Shopit. Tuotteiden hinnasta  noin 10% lahjoitetaan Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen, jolla kerätään varoja kotimaiseen Syöpätutkimukseen ja vertaistukitoimintaan. Nettiohjeiden lisäksi myynnissä on myös painettu Roosa nauha -ohjekuvasto sekä Vuoden käsityötekniikkaan kirjontaan mukaan innostava Kukkaniitty-kanavakangas, näiden molempien myynnistä myös osa lahjoitetaan Roosa nauha -keräykseen.

Kampanjakausi ja myynti käynnistyy 27.9.2018.

Roosa nauha 2018 uutuustuotteisiin sekä koko Roosa nauha tuotevalikoimaan voit tutustua taitoshop.fi -verkkokaupan sivuilla.

Tehdään hyvää yhdessä!

Lisää tietoa