Taito Shop Savonlinna

Savonlinnan keskustassa Puistokadulla sijaitsevassa Taito Shopissa on upea valikoima käsityötaitoa eri muodoissa; myymälä, kursseja sekä opetusta aikuisille ja lapsille, näyttelyitä ja tapahtumia.

Taito Shop -myymälässä on suomalaiseen esinekulttuuriin liittyviä tuotteita, jotka ovat syntyneet ympäröivästä luonnosta taitavien käsien, vuosien mittaisen työn ja oivallusten kautta. Taito Shop -tuotevalikoima koostuu hauskoista, oivaltavista ja lahjoiksi sopivista kodin käyttöesineistä, vaatteista ja asusteita sekä tuliaisiksi sopivista lähiruokatuotteista. Tuotevalikoimaan kuuluvat Savonlinna-kalsarit, Savonlinna-mukit ja Savonlinna-lautapeli ovat oivallisia tuliaistuotteita Savonlinnasta.

Lankabaarissa on monipuolinen materiaalivalikoima: neule-, paperinaru-, virkkauslankoja sekä huovutusvillaa, mosaiikkitarvikkeita ja tarvikepaketteja.

Taito Shop - Kurssit Savonlinna

Amppelit

Tekemisen iloa malliston amppelissa kierrätetään vanhat vyöt ja isot puuhelmet. Lue lisää

Makramee-seinätekstiili

Ole trendikäs ja valmista huippusuunnittelijoiden suunnittelema makramee-seinätekstiili. Kaunis, ajaton ja nuorekas makramee seinätekstiili omaan kotiin tai lahjaksi. Lue lisää

Seniorit

Senioreiden käsityökerhossa opitaan kahvikupin ja iloisen seurustelun lomassa uusia käsityötaitoja. Tule mukaan jakamaan kokemuksia käsitöistä, kuulemaan uusimmat ideat ja oppimaan lisää koukuttavia tekniikoita. Lue lisää