Taito Shop Mäntyharju

Mäntyharjun keskustassa Liikekeskuksessa sijaitsevassa Taito Shopissa on upea valikoima käsityötaitoa eri muodoissa; myymälä, kursseja ja erilaisia tapahtumia.

Taito Shop -myymälässä on suomalaiseen esinekulttuuriin liittyviä tuotteita, jotka ovat syntyneet ympäröivästä luonnosta taitavien käsien, vuosien mittaisen työn ja oivallusten kautta.  Taito Shopin tuotevalikoima koostuu hauskoista, oivaltavista ja lahjoiksi sopivista kodin käyttöesineistä, vaatteista ja asusteita sekä tuliaisiksi sopivista lähiruokatuotteista. Tuotevalikoimaan kuuluu myös Mäntyharju tuotteet. Pinja Laineen suunnitteleman Meidän Mäntyharju -sarjan tuotteet ovat oivallisia tuliaistuotteita. Erikoisuutena on oma mäntyharjulainen Kuoma jossa suunnittelun lähtökohtana on ollut Mäntyharjun kansallispuku.

Lankabaarissa on monipuolinen materiaalivalikoima; neule-, paperinaru-, virkkauslankoja, huovutusvillaa, puuhelmiä tarvikkeineen sekä tarvikepaketteja.

Taito Shop - Kurssit Mäntyharju

Makramee-seinätekstiili

Ole trendikäs ja valmista huippusuunnittelijoiden suunnittelema makramee-seinätekstiili. Kaunis, ajaton ja nuorekas makramee seinätekstiili omaan kotiin tai lahjaksi. Lue lisää

Seniorit

Senioreiden käsityökerhossa opitaan kahvikupin ja iloisen seurustelun lomassa uusia käsityötaitoja. Tule mukaan jakamaan kokemuksia käsitöistä, kuulemaan uusimmat ideat ja oppimaan lisää koukuttavia tekniikoita. Lue lisää